Roulette Fyr Hemmelige Video Kursus Special – Gambling

Denne proces vil fortsætte med at fordoble din indsats, indtil du vinder, og du vil altid være op til 5 $indledende indsats med hver stribe eller den tid, du køre system. Indsatser, der er kategoriseret som rød eller sort og lige eller ulige skabe en særlig god chance for succes på ca 50% på hver side, og vindende indsatser udbetales i overensstemmelse hermed. Hvis du undersøger hjulet for 1.000 spins, og red hit 600 gange, sort 400 gange, kan du satse på sort tænker at det er en bedre indsats. Overveje: Hver gang du vinder på kun en farve, bet (omkring 38 pct. af tiden på en Amerikansk hjul), vil du miste din hele kolonnen bet, der gør dit virkelige payoff omkring 1-3. Ligeledes, hvis du vinder på kun en kolonne (21 pct. af tiden), vil du miste alle dine farve indsats, og din virkelige payoff vil være 1-2. Det er sjældent, casino regler at du vinder begge (omkring 11 pct. af tiden), ja, du vil vinde en langt større mængde, men selv dette er kun en 7-5 payoff.

Så går tilbage til vores selv-money bet, alt vi skal gøre er at finde sandsynligheden for en to-tab streak er mangfoldiggøre 20/38 af 20/38. De to tyverne lige 400, og de to og tredive ottere lige 1444, så relativ sandsynlighed er 400/1444. Nu, hvis vi forenkler, at ved at dividere 1444 af 400, finder vi, at sandsynligheden for et dobbelt tab er 1/3.61 eller cirka en gang hver fire spins. Den grundlæggende model er, at du øger din indsats hver gang du taber et bet, så du gendanne dine tab på næste bet, mens du stadig gøre en fortjeneste. Uanset bordet, spil, sport eller hvad du nu kan placere et væddemål på, hvis det har statistikker eller tal, kan du være sikker på, at folk vil udvikle et system, der er baseret på denne model.

Hvad dette betyder er, at hvis du placere en $5 satse på rød og løs, er din næste indsats skal være $10 på rød, så du vinder $20, mens udgifter i alt $15. SA1: Straight-Up Bet på En Favorit Roulette Nummer er det Kun den payoff er fristende i dette tilfælde (35-til-1), men du er sikker på at miste ved en sats på 5,26% af din samlede indsatser. Det er, når han/hun begynder at miste. Hvis du har spillet roulette for nogle længden af tid eller forsket roulette strategier, så ville du uden tvivl har kommet tværs en slags martingale systemet. Hvis du har denne tendens, vil det være en god ide at bruge dit system på en gratis ‘foregive’ tabel på internettet, før du prøver dit system på et bord, der er værd rigtige penge.

Det skal have en professionel præsentation, som giver dig tillid til, at forfatteren virkelig har de gevinster han eller hun hævder at have. Min vindende roulette strategi er at tage små gevinster. Roulette Nummer software gør alle væddemål for dig helt automatisk, re-beregner de krævede betting beløb, steder indsatser, beregner gevinster og igen re-justerer sine parametre – alt dette, mens du ser hvordan dine gevinster vokse, eller mens du er væk gør noget andet. Ikke gøre dette til hele dit system, dog, fordi det teknisk næste nummer er stadig tilfældigt. Det betyder, at bolden kan ramme ethvert nummer, og det er grunden til, at bruge min personlige roulette strategi, du skal være parat til at miste nogle penge i første omgang. Systemet blev oprindeligt udviklet i Frankrig i det 18. Århundrede, og det er overflødigt at sige, at intet af det er stiftere blev velhavende ved at bruge det. Den martingale system er en af de ældste og mest påberåbes systemer, at gambling verden har skabt.