Rangere højt i Google med SEO myndighed

Nye ord i Search Engine Optimization er “Myndighed.” Google har gjort et skift i deres algoritme i de sidste to år. Nu de understreger hjemmesider med myndighed. Det betyder, at et websted er givet myndighed fra andre websteder og fra Google selv. Der er 3 måder at få myndighed.

1. web 2.0

Alle kender til Web 2.0-eksplosion. Socialt orienterede networking websteder (My Space, Facebook, etc), Tube du video, blogging og sociale bookmarking websteder. Ved hjælp af disse typer websteder er den nyeste måde at øge myndighed Google giver til din hjemmeside.

2. links

En kæmpe afgørende faktor i Google sideplaceringen er antallet af links fra websteder med høj Google page rangorden. Når disse links er én måde indgående links giver de din hjemmeside myndighed. Dette er en kraftfuld sætning, der siger, at din hjemmeside er høj kvalitet og godt nok for dem at linke til dig. Link exchange kan være nyttig, så længe du udveksler med websteder, der har høj rang med Google. Jo flere, kvalitet links din hjemmeside har, jo højere du sideplacering bliver…

3. indhold

Målrettet indhold er vigtigt. Vide, hvad din målgruppe er på udkig og give løsningen med dine målrettede nøgleordene og nøgleordet sætninger. Dit websted bør bestå af minimum 250 ord af indhold, der løbende bliver opdateret. Google vil se webstedet som en frisk ressource for de søgeord, du målretter mod. Dette vil give dig overhånd over mange hjemmesider, der tillader deres oplysninger at blive irrelevante, fordi de ikke opdaterer regelmæssigt. Dette vil give dit websted myndighed i øjnene af Google.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.