Ind i verden af Aikido kampsport

Med synlige konvergensen mellem øst og vest kulturer, flere og flere folk opdage og genopdage nye midler selvdisciplin især inden for kampsport. En af disse metoder kaldes “Aikido,” en meget populær japansk kampkunst.

VIDENDE AIKIDO

“Ikke bekæmpe kraft med kraft,” Dette er den mest grundlæggende princip for Aikido. Betragtes som en af de ikke-aggressive stilarter i kampsport er Aikido blevet populære, fordi det ikke anstifte eller provokere nogen angreb. I stedet, kraften af hackeren er omdirigeret i kast, låse og flere fastholdende teknikker.

Da aikido bruger meget få slag og spark, størrelse, vægt, alder og fysisk styrke af deltagerne eller modstanderne kun spise kun en lille rolle. Hvad er vigtigt er dygtige Aikido udøveren er dygtig nok til at omdirigere hans eller hendes hackerens energi samtidig holde ham eller hende i en konstant ubalance.

Aikido som en martial kunst historie kan spores, når Morihei Ueshiba opdaget og udviklet sit princip Aikido. Kendt som “O Sensei” eller den “store lærer,” Ueshiba sørgede for at udvikle en kampkunst, der er baseret på en rent fysisk niveau ved hjælp af bevægelser som kaster, fælles låse og teknikker der stammer fra en anden kampsport som “Jujitsu” og “Kenjutsu.”

Teknisk, aikido var stammede ud og udviklet hovedsagelig fra “daito-ryu aiki-jujutsu” samtidigt tilføjet flere uddannelse bevægelser ligner “yari” eller “spyd,”jo”eller en kort”quarterstaff”og fra”juken”eller”bajonet”. Selv om disse jujitsu bevægelser er fremtrædende mens øve kampkunst, mange praktiserende læger er enig i at stærkeste påvirkninger af aikido er kenjutsu.

Når han endelig udviklede de små og store principper af Aikido, understreget Ueshiba at martial art ikke kun vedrører Selvforsvars teknikker men kan også spille en vigtig rolle i styrkelsen af den praktiserende læge moralske og åndelige aspekter i sidste ende fører dem til at lægge større vægt på udvikling og opnåelse af fred og harmoni. Faktisk på grund af den store vægt, udviklingen af harmoni og fred, krydret aikido praktiserende læger sige, at “måden harmoni af Ã…nden” er en sætning, der kunne beskrive eller oversætte udtrykket “aikido” på engelsk.

Ligesom enhver anden kampkunst aikido har forskellige teknikker, som omfatter ikkyo eller “første teknik,” “nikyo” eller “anden teknik,” “sankyo,” eller den “tredje teknik,” “yonkyo” eller den “fjerde teknik,” “gokyo” eller den “femte teknik,” den ” shihonage”eller”fire-retningen kast,””kotegaeshi”eller håndleddet tilbage,”kokyunage”eller”ånde kast,””shomenuchi”eller at indtaste kroppen kast,”tenchinage”eller”himlen og jorden kast,””koshinage,”eller”hip kast,””jujinage”eller” formet – som-‘ti’-kaste, “og”kaitennage”eller rotation kaste.”

Selvom aikido ikke handler om stansning eller sparke modstanderen, er det ikke betragtes som en statisk kunst. Det er stadig et meget effektivt middel til kampsport, fordi det kræver aikido praktiserende læge til at bruge energien af deres modstander, så de kan få kontrol over dem. Når du vil se på martial art nøje, vil du indse at aikido er ikke kun et middel til selvforsvar teknik men kan også tjene en åndelig oplysning, fysiske sundhed eller motion eller et simpelt middel til at opnå fred i sindet, koncentration, og sindsro.

Selv om forskellige aikido stilarter giver stor vægt på de åndelige aspekter til varierende niveauer €” nogle større eller mindre grad €” at kampsport blev udtænkt for at opnå fred og harmoni er stadig den mest grundlæggende ideologi af den martial kunst.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.